Musk parfümolaj
Musk parfümolaj

Sokan panaszkodnak arra, hogy túl hamar elmúlik a gyári parfümök hatása, és naponta akár több alkalommal is szükség lehet a pótlásra. Még jó, hogy a Musk parfümolaj kapcsán nem fog ilyen probléma felmerülni a töménységének köszönhetően.

 

Az adagolás minden esetben pipetta segítségével történik, tehát csak nagyon kis mennyiségre van szükség az illatosítás érdekében. A Musk parfümolaj elsősorban akkor jelenthet jó vételt, ha valaki szereti a Távol-Keletet. Az erőteljes, élénk illat képes bárkire hatást gyakorolni.

Ki kell emelnünk, hogy az olajos bázisnak köszönhetően nem kell félni attól, hogy a bőr túlzottan kiszárad. Akár a rendszeres használatra is lehetőség nyílik a remek minőségnek hála. A tartós aromájú Musk parfümolaj abban az esetben is jó vétel lehet, ha különféle illatanyagok kikeverésére lenne szükség.

 

Az Illatműhely oldalán 5 milliliteres kiszerelésben nyílik lehetőség a vásárlásra, de a kis méret senkit ne tévesszen meg, hiszen igen sokáig elegendőek lehetnek az üvegcsében lévő cseppek.