A Velencei Karnevál világszerte ismert rendezvény, amire a legtöbb ember igyekszik eljutni életében legalább egyszer, ha teheti. Mint minden évben, úgy idén sem marad el ez a felejthetetlen élményeket nyújtó rendezvény. Ha kíváncsi vagy az aktuális árakra, minden szükséges információt megtalálhatsz a velencei-karneval.hu linkre kattintva.

Nyilván, hogy mindenekelőtt arról érdemes megtudni minden szükséges információt, hogy miként, mivel, mikor és mennyiért lehet kijutni Velencébe a karnevál idején. Sőt, ajánlott minél alaposabban utánanézni a kínálkozó lehetőségeknek, már csak azért is, hogy mind árban, mind pedig a szolgáltatás mibenlétében a lehető legmegfelelőbb legyen számodra. Az oldalon több időpont közül választhatod ki azt, ami leginkább megfelel. Ne feledd, hogy a karnevál időszaka magába öleli a Valentin napját is, vagyis a szerelmesek napját.

Így a kiruccanás egy kiváló apropója lehet a kapcsolatodban dúló szerelem megünneplésének is. Tulajdonképpen nagyszerű Valentin napi ajándék lehet, amivel kedveskedhetsz a párodnak. A kiruccanás mindig hétvégére esik, így nem igazán fogja megzavarni a munkaprogramotokat, kivéve, ha szombaton vagy vasárnap is kell dolgoznotok. Azonban ez is orvosolható, hiszen egy-két nap szabadságot ki lehet venni. A pénz sem jelenthet gondot, ugyanis mivel rövid kirándulásról van szó, nem kerül egy vagyonba, még akkor sem, ha megleped a párodat.

Annak függvényében változnak az árak, hogy milyen típusú utazást választasz. Amennyiben a buszon lesz az alvás, akkor mindössze 11.900 Ft fejenként. Viszont, ha úgy döntesz, hogy szeretnél egy éjszakát Velencében aludni, akkor 29.900 Ft fejenként a kirándulás. Ez az ár nem tartalmazza a hajóút és a turistaadó díját, így plusz költségekre még számítanod kell, főleg ha a szabadidős program ideje alatt szeretnél még egy-két helyet meglátogatni. A fenti weboldalon erről többet is megtudhatsz. Viszont ne halogasd a végtelenségig a foglalást, nehogy lemaradj az egészről, ugyanis évről-évre egyre többen jelentkeznek, aminek köszönhetően nagyon hamar betelnek a helyek!