Számos stratégiát be lehet vetni a megfelelő raktározás szempontjából. Talán az első és legfontosabb dolog a költséghatékonyság. Valamit nagyon elrontottunk, ha maga a berendezés ára többe kerül, mint a helyiségben tárolt termékeké.

A Salgó polc ár és a kivitelezés ennek tekintetében alaposan át lett gondolva. Ennek tekintetében rendelhetünk minőséget kedvező áron. Választhatunk a szabványos polcrendszerekből, de akár egyedi elemek gyártására is van lehetőség, ami nagyszerű szolgáltatásnak számít.

A Salgó polc ár minden tekintetben megéri, hogyha figyelembe vesszük, hogy milyen innovatív megoldásokat alkalmaztak a polcrendszerek tervezői. Az anyaghasználat felettébb minőséginek számít. A polcrendszerek teljes egésze is hidegen hengerelt acélból készültek, néhány műanyag tartozéktól eltekintve.

A csavaros kötés mellőzése szintén nagy előrelépésnek számít, ami nemhogy emelte volna, de sokkal inkább csökkentette a Salgó polc árakat. A szerkezetek könnyebbé váltak a csavarok hiányában, de a stabilitásra továbbra sem lehet panasz.