Frei Tamás könyvei

Vannak olyan művek, amelyeknek már a szerző neve garantálja a sikert. Ezért Frei Tamás könyvei nem véletlenül keresettek és állnak továbbra is a figyelem középpontjában. Frei Tamás személyisége nagyon sokrétű,

 

talán nem mindenkinek az jut eszébe róla, hogy regényíró, ugyanis mind újságíróként, mint műsorvezetőként, mind üzletemberként komoly karriert futott be.

 

Mégis a regényeiben mindez tömörülni látszik és minden tehetsége, meglátása kibontakozik az alkotásokban. A book24.hu oldalon Frei Tamás könyvei közül három regényt rendelhetünk meg, amelyek kedveznek azoknak, akik egy kis akcióra vágynak.

 

A Megmentő, a Bankár vagy az Agrárbárók – Magyarország az oroszok csapdájában című regényei tele vannak valósághű helyzetekkel és elképzelhető eseményekkel. Nyilvánvalóan a nagyon élethű leírásoknak az is kedvez, hogy a szerző sok országban megfordult már, így a nyitottság és a sokszínűség garantálja a sikert. Ismerje meg Frei Tamás könyveit és legyen része felejthetetlen izgalomban és fordulatokban!