Fontos a klíma karbantartása
Fontos a klíma karbantartása

Hogyha egy beltéri egység már nem elég, akkor a multi split, osztott rendszeres klímát kell alkalmazni. Abban rejlik a ​multi klíma kültéri egység különlegessége, hogy képes ellátni egymástól függetlenül számos beltérit.

Ezeknek a száma természetesen limitált, de ez minden esetben fel van tűntetve a gyártó oldalán. Annak megfelelően kell kiválasztani a ​multi klíma kültéri egységet, hogy hány helyiséget szeretnénk hűteni vagy fűteni.

Választék akad bőven a kaisaiklima.hu weboldalon, ahol jobbnál-jobb modellek állnak az érdeklődők rendelkezésére. Az árak egyáltalán nem számítanak magasnak, viszont a technológia annál inkább, mivel a csúcskategóriát képviselik ezek a remekbeszabott berendezések. A ​multi klíma kültéri egység felszerelése szakszerű keretek között kell történjen.

Felszerelhető a falra, de ha erre nincs lehetőség, akkor a talajon is lehetséges a ​multi klíma kültéri egység telepítése. A házilagos megoldások nem kifizetődőek, ezért jobb inkább szakemberre bízni a munkát, aki pontosan tudja, hogy miként kell eljárni ilyen esetben.