Ajtózár nyitás szakértelmet igényel
Ajtózár nyitás szakértelmet igényel

Önkéntelenül is előfordul, hogy kizárjuk magunkat a lakásból, elhagyjuk a kulcsot, beletörjük, vagy becsapódik utánunk az ajtó és már nem tudunk visszamenni. Az ajtózár nyitás szakértelmet igényel, mivel több kárt okozhatunk az ajtóban, mint amennyi már megvan.

A tapasztalataink szerint, a magánakciók nem mindig sülnek el jól. A zárat fúrni kell, de csak a pontos helyen, hogy az kinyíljon és ne sérüljön meg semmi. Ilyenkor csak egy szimpla zárcsere szükséges és már meg is oldottuk a problémát.

A magánakciókkal az a baj, hogy olyan emberek végzik el, akik nem tudják pontosan hol kell fúrni, így az nem nyílik ki, ezáltal az ajtó, a kilincs és a zár is sérül. Ebből adódóan, a költségek megemelkednek és kár keletkezik. Egyszerűnek tűnhet, de nem az, vagyis minden esetben hívjon szakembert és ne próbálkozzon senki az ajtózár nyitás műveletével! Hívhat minket bármikor, rövid időn belül kimegyünk a helyszínre, hogy megoldjuk mindenki örömére és elégedettségére sértetlenül az ajtózár nyitás folyamatát. Ne vegye félvállról a tanácsainkat!