Sokakat zavar és teljesen érthető módon, ha olyan személyek látnak be a portájukra, akiknek semmi köze ahhoz, hogy mi történik a privát környezetben. Az emberi kíváncsiság azonban nagy úr és gyakran, még akkor is lehet számítani sanda pillantásokra, amikor igyekszünk teljesen távol tartani magunkat azoktól. Szerencsére van hatékony megoldás a belátásgátló háló képében. Ennek a terméknek sokféle változatát ismerhetjük meg a belatasgatlo.hu oldalon.

Az Ecotex, Extranet, Premitex és Toltaltex kínálatában 70-től 95 %-os belátás ellenni védelemmel rendelkező tulajdonságokkal rendelkeznek a különböző belátásgátló háló típusok. Ennek megfelelően teljesen az igényeinkre szabhatjuk a kiviteleket. Amennyiben több sorban történik meg a telepítés, a hatás természetesen fokozható. A gyártók alapos munkát végeztek, ezért olyan összetételt és hurkolási technikát alkalmaztak, ami jól tűri a környezeti erőket és hosszú időn keresztül kitart. A belátásgátló háló fém- vagy fakeretre egyaránt rögzíthető, kötöző drót segítségével. Ilyen módon a már meglévő kerítésre egyszerűen felhelyezhető.

Mikor jön jól a szélfogó háló?

Hazánk, a mérsékelt égövön helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy több évszak váltja egymást. Gyakran heves széllökések kíséretében ér véget az egyik és érkezik meg a hűvösebb vagy melegebb időszak. Ilyen helyzetekben a szélfogó háló nagyon hasznos kiegészítő tud lenni. Azok, akik sokemeletes társasházak felső szintjein élnek, szinte egyáltalán nem tudnak kilépni az erkélyre anélkül, hogy ott ne lenne erős légáramlat. Ennek a mérséklésében a szélfogó háló elengedhetetlen.

A Viento márka, nagysűrűségű UV stabil, HDPE műanyagból készül, ami az erős napsugárzásnak is ellenáll. A méretre szabása viszonylag egyszerű feladat, mert egy erős ollóval könnyedén szabható. A felhelyezéshez csupán néhány kötöző drótra lesz szükség és esetenként U alakú alumínium profilra, ha nincs meg a keret, amire felkerül a szélfogó háló. Teraszokon vagy az udvar különböző részein egyaránt alkalmazható. Szabjuk igényre a környezetünket a kellemes pihenés érdekében.