Az építőanyagok korszerű fejlődése lehetővé teszi az olyan bevonatok létrehozását, amelyek megfelelnek szinte az összes tőlük elvárt tulajdonságnak, a szilárdságtól kezdve az esztétikusságig.

Minden típusú ipari betonpadló homok és cement keverékéből készül. Ezek az anyagok adják meg a szerkezet szilárdságát és széles funkcionalitást biztosítanak a további bevonatokhoz. A típusok közötti fő különbség az anyag lerakásának technológiájában rejlik.

Az ilyen alap használata tiszta formában, további feldolgozás nélkül nem ajánlott. Ezen szabály alól azok a helyiségek képeznek kivételt, amelyek alacsony takarítási követelményekkel rendelkeznek.

A termek üzemeltetése és bármely vállalkozás sikeres tevékenysége az ipari betonpadló minőségétől függ. Az alkalmazási területtől függetlenül, a felületnek szilárdnak, egyenletesnek, simának és tartósnak kell lennie. Ennek az eléréséhez fontos, hogy szigorúan betartsuk az összes bevezetett technológiai szabványt és csak kiváló minőségű anyagokat használjunk az ipari betonpadló készítésekor.