Ahhoz, hogy egy vállalkozás lehetőleg sikeresen megvesse a lábát az üzleti szektorban, elég sok mindenre van szükség. A profi stratégián túl, a folyamatos anyagi háttér legalább annyira fontos. Ezek külön-külön nem elegek, hiszen hiába a sok pénz, ha nincs egy konstruktív terv, amivel el lehet jutni a vásárlókhoz, illetve a precíz stratégia sem ér semmit, ha ahhoz nincs elég fedezet. Az összhangot tehát muszáj megteremteni. A feladat gyakran jelentős kihívást okoz, de némi odafigyeléssel és a tökéletes partnerek megszerzésével a korlátok jócskán kitolhatóak.

Már csak az marad hátra, hogy meg kell találni a társakat, akik igényes támogatást tudnak kínálni. A Forráscentrum budapesti pályázatíró cég több pozitív értékelést is kapott. A pénzszerzésnek remek alternatívája a pályázatok elnyerése. Ebben tud egyértelműen hasznos partner lenni a Forrás Centrum Kft. csapata. A finanszírozásoknak ez egy külön tudományterülete. Természetesen, mint oly sok esetben, itt sincs minden ingyen.

A legtöbb pályázat általában utófinanszírozásos és az sem ritka, hogy bizonyos mértékű önrészt szintén fel kell mutatni. Ennek ellenére, még mindig előnyösebb, mint a teljes összeget hitelként felvenni valahonnan, amit kamattal együtt kell majd visszafizetni, gyakran hosszú évek alatt. Bár megeshet, hogy némi hitelért kell folyamodni olykor, de a pályázatok felé mindig érdemes nyitottan állni. A professzionális pályázatíró cég többet ad, mint alkalmi szolgáltatás. A folyamatos pályázatfigyelés is rájuk bízható, amivel komoly tehertől mentesül egy üzleti vezetés.

Ami pedig a költségeket illeti, az kimerül a regisztrációban. Ha felbukkan egy alkalmas kiírás, akkor sikerdíj ellenében valósul meg az elkészítése. Ez garancia arra, hogy a társvállalkozás törekszik a legjobbat nyújtani, hiszen csak ilyen módon jut bevételhez. A futó projektekről olykor felvilágosításra van szükség és az sem árt, ha menet közben van további szakmai segítség, főleg olyan esetben, ha egy új cég még kevésbé vagy egyáltalán nem jártas a levezénylésben. Mindenben számítani lehet a Forráscentrum munkatársainak támogatására.