Hosszabb, intenzívebb élmény
Hosszabb, intenzívebb élmény

Szinte hihetetlen, hogy milyen termékeket dobnak manapság a piacra a gyártók. Még a szerelmespárokra is gondoltak azzal, hogy különböző intim kellékeket alkottak meg.

Elég mindössze megemlíteni a késleltető krém valamelyik típusát, ami nagy népszerűségnek örvend. Lényegében véve ez a termék az erekciót késlelteti, ezért akár egy teljes éjszakán keresztül lehet szerelmeskedni. Kiváló azoknak a pároknak, akik a hosszantartó kalandokat kedvelik és szívesen fennmaradnának hajnalig.

Szerencsére ezt a krémet könnyedén meg lehet rendelni az internetről, nem szükséges feltűnő dobozban megvásárolni. A készítmény elnyújtja az együttlétet olyan módon, hogy a pénisznek az érzékenységét csökkenti, azonban mégis serkenti a vérkeringést. A késleltető krémet nemcsak megtekintheti, hanem még meg is rendelheti az intimkellekek.hu honlapon.

Itt az árat is figyelembe veheti, valamint a terméknek a kiszállítási módját. Egyáltalán nem kell aggódjon, ugyanis a diszkréció teljes mértékben garantált, csupán ki kell válassza a produktumot.