Medal
Medál

Az Ön gyermeke is szereti a Disney által készített meséket? Az 1001 éjszaka meséi nem véletlenül volt annyira népszerű a kicsik körében. A történet inspirálta kiegészítők is nagyon kelendőek a piacon.

A Velekey Ékszervilág termékpalettáján kapható medál a csodalámpást, illetve a szultáni palotát ábrázolja. Mind a kettő ezüstből és sárga aranyból készült, illetve apró strasszokkal lett díszítve. A kicsi méretének köszönhetően, a medál szinte bármikor viselhető. Jól illik az elegáns és csinos ruhákhoz. Mivel eléggé strapabíró, ezért nem kell attól félnie, hogy hamar tönkremegy.

A Pandora kínálatából vásárolható meg. A tapasztalatok alapján hamar megérkezik a kinézett medál. A honlapról rendelhet hozzáillő fülbevalót, karkötőt, nyakláncot vagy gyűrűt. Így egy komplett szettre tehet szert és nem lesz problémája az ékszerek párosításával.

A medál persze nem csupán Disney típusú illusztrációkkal vehető meg. Az árak most kedvezményesek, ezért adja le minél hamarabb a rendelését! Néhány napon belül meg fog érkezni a csomagja, tehát legyen résen!