Praktikus körfénycső

Tágas, illetve nagy belmagassággal rendelkező terek esetében, alaposan meg kell gondolni a fényforrás típusának kiválasztását. A körfénycső kiváló döntés erre a célra, hiszen ezen alkalmatosság révén tökéletesen oszlik szét a fény az adott szobában.

A www.ledison.hu weboldalon is kapható termékről tudni kell, hogy rendkívül magas élettartammal rendelkezik a hagyományos izzókhoz képest, sőt, 80%-os energia megtakarításra is képes. Eme produktumok esetében két eltérő színhőmérséklet érhető el, a meleg és a hideg.

A körfénycső tehát egy rendkívül intenzív fényalkalmatosság, ami nem csupán a családi fészkekben állja meg a helyét, hanem fél-professzionális terekben is. Abban az esetben, ha összetörne, az említett honlap részletes utasításokkal látja el.

Elsősorban hozzávetőlegesen fél órát kell szellőztetni a lakásban, majd kesztyűvel kell összeszedni a darabkákat, a kisebbeket pedig seprűvel. Porszívóval nem ajánlatos összetakarítani a maradványokat. A körfénycső 24 Watt teljesítményt képes nyújtani.