Az egészségügyi dolgozók ruhája sok különféle hatásnak van kitéve napközben. Különösen, ha egy fogászatról van szó, a labor köpeny rengeteg lehetséges vegyszerrel és anyaggal érintkezik, néha az ujjait az érzékelők és a szondák tisztítására használják. Ezért ennek a munkaruhának tartósnak és a magas mosási hőmérséklettel szemben ellenállónak kell lennie.

A fehér szövet azonnal megmondja, hogy a ruhadarab érintkezésbe került-e valamilyen szennyeződéssel. Ha a reagensnek valamilyen színe van, az nagyon könnyen látható a labor köpenyen. Ez fontos a potenciálisan fertőző vagy veszélyes vegyi anyagok szempontjából. A laborköpenyt ilyen esetben azonnal le kell venni és fertőtleníteni.

Egy sötét vagy színes ruhán nehéz lenne felismerni a dolgozókat veszélyeztető szennyeződéseket. A weboldalunknak ebben a kategóriájában a legjobb minőségű labor köpenyeket kínáljuk megfizethető áron. Valamennyi termékünk 95 C fokon sterilizálhatóak. A gyártáshoz használt szöveteknek köszönhetően, ezek nagyon tartósak és könnyű tisztítani.