Fejlett hajtástechnológia
Fejlett hajtástechnológia

Hihetetlen, de a technológia eljutott arra a pontra, amikor már elég csak leütni az Enter-t és kezdődhet a gyártás. Valaha ilyet csak a sci-fi filmekben láthattunk. Manapság a 3D nyomtatók, CNC és precíziós esztergagépek korát éljük, amelyek kifinomult technológiát tartalmaznak.

A Lineartechnik a fejlett hajtás és vezető megoldások éllovasának számít ebben a kategóriában. A vállalat magyarországi képviselete számos elismert világmárkát forgalmaz.

Olyan kategóriákban választhatunk a termékek közül, mint a mérőrendszerek, kenéstechnika, hajtás elektronika, lineáris csapágyazások, ipari robotok. Az automatizált gyártósoroknak köszönhetően, kis idő alatt hatalmas ipari fellendülés következett be a termelés szempontjából.

Ez többek között a Lineartechnik által forgalmazott alkatrészeknek is köszönhető. A modern ipari szerkezetekben rengeteg kopóalkatrész található, amiket előbb-utóbb cserélni kell, különben a hanyagság a végtermék minőségén fog nyomot hagyni. A Lineartechnik kitűnő minőséget biztosít, amivel garantálható a tökéletes végeredmény.