kutya fekhelyMiért van az, hogy a kutyusod mindig a te helyedet foglalja el? Azért, mert a kis házi kedvencek is mindig azt a helyet keresik, ahol kényelmesen heverészhetnek. Gondoskodj a kényelméről. A Huppanjbele webáruház kutya fekhely kollekciójában nyugodtan válogathatsz, mert itt éppen olyan komfortos pihenőhelyet találsz, mint amit Te is elfogadnál. A babzsák fotelek és párnák dédelgetése már nem csak a gazdik kiváltsága.

A cica és kutya fekhely annyiban különbözik a Te babzsákodtól, hogy az anyaga strapabíró, hogy a kis körmök és karmok támadásainak ellenálljon, és olyan vízálló anyagból készül, amibe a szőr nem tapad bele.

Halvány rózsaszíntől a csokibarnáig nyugodtan válogass. Többféle méretből is választhatsz, pici cicáktól nagytestű kutyákig mindenkinek készül fekhely. Ha nem szeretnél állandóan a házi kedvenceddel vitatkozni amiért elfoglalja a kedvenc tévénéző helyedet, akkor ajándékozd meg egy saját babzsákkal. Ezek a modellek kül- és beltérben egyaránt használhatóak.

Ha készletről választasz, akkor 10% kedvezménnyel, azonnal szállítjuk. A babzsák fekhelyek a töltőanyag rugalmasságának köszönhetően megkímélik a házi kedvenceket az öregkori ízületi fájdalmaktól. Ha bármilyen kérdés felmerül benned a rendelés során, szívesen segítünk.