Nem csak a lakásunkat szeretjük, ha kényelmes, elegáns, új design elemeket vagy takarókat tartalmaz, hanem a kertben, a teraszon is szeretünk elüldögélni a tökéletes minőségű székeken padokon. Ehhez kiválasztani a legjobb kültéri szövetet nem könnyű feladat. Hisz mit várunk el egy kültéri szövettől?

Legyen strapabíró, legyen könnyen tisztítható, de lehetőleg még ne is tudjon hamar koszolódni, ne szívja magába a vizet, a nap ne tudja hamar kifakítani, legyen dekoratív, elegáns, lenyűgöző, hogy a vendégeink csak irigykedve tudjanak rólunk és a kertünk bútorairól beszélni másoknak.

Nem egyszerű feladat valljuk be!

Szerencsére a Duelle textil nagykereskedésben a jobbnál jobb és prémium minőségű kültéri szövetek között válogathatunk, amelyek még ráadásként elegánsak, illeszkednek bármilyen ízlésű egyén terasz, vagy kerti világához. Megéri meglátogatni a bemutatótermet, mert garantáltan megtaláljuk a számunkra kielégítő kültéri szövetet, ami hosszú távon ellenáll mind a nyári hőmérséklet viszontagságainak, mind a használatnak egyaránt.