ugrókötél
Ugrókötél

Néha valami egyszerű és apró ajándék is képes hatalmas mosolyt varázsolni az emberek arcára. Ilyen ajándéknak számít a lépésszámláló ugrókötél is. Ez egyaránt alkalmas a fiatalabb és a középkorosztálynak. A gyerekek imádnak ugrálni, a játszótársaikkal folyton jönni-menni.

Egy ilyen apró, azonban nagyszerű meglepetés igazi széles mosolyt csalhat az arcukra. Akár versenyeznének is egymással, hogy ki tudott többet ugrani. A középkorosztályt az ugrókötél visszavezeti a gyerekkori, kedves emlékekhez. Mindemellett a használata az egészség megőrzéséhez is jelentősen hozzájárul.

Ez a kis tárgy még nagyobb sikert arat, ha személyre szabottan van elkészítve. Webáruházunkból ezt az ízlésének megfelelően rendelheti meg. Tehát kiválasztja a színt és az Ön által kért emblémával vagy felirattal lesz ellátva. Az ugrókötél akkor is jó választás, ha vállalkozóként valamilyen különleges tárggyal szeretné megajándékozni az alkalmazottait vagy kollégáit. A mosoly, mint jutalom az ajándékért, mindegyik esetben garantált!