Holdkő ásvány

A gyongyekszerbolt.hu webshopban különleges kristályokra tehet szert. Ezek nemcsak szépek és csillogóak, de még a szervezetre is jó hatással vannak. A holdkő ásvány a gyomorproblémák ellen tökéletes választás. Sokan nem tudják, de a holdkő a nőiesség köve. A hangulatingadozásokon és a depresszión is segít.

Ezen kívül képes helyrehozni a hormonális elváltozásokat. Sajnos előfordulnak olyan szervi és hormonális problémák, amelyeken nem lehet másképpen változtatni, mint tablettákkal és kapszulákkal. Azonban sok nő hisz a különböző kövekben. Ezek bizony képesek az emberekre hatással lenni, mind lelkileg, mind pedig testileg. A holdkő ásvány krém- és rózsaszín árnyalatokban pompázik.

Amennyiben olyan ajándékot szeretne adni az ismerőseinek, amelyek teljesen egyediek, akkor mindenképpen böngéssze át az internetes áruház termékpalettáját! A barack árnyalatú holdkő ásványsplitter 80-90 centiméteres kivitelben érhető el az online boltban. A splitterek ásványgyöngyökkel is kombinálhatóak, amelyek segítségével még szebb és igényesebb ékszer állítható elő.

A holdkő ásvány sebgyógyító hatású, ráadásul a terhesség és a szülés alatt is ajánlott a viselése. Továbbá, a kristály oldja a szervezetben felgyülemlett negatív blokkokat. Ha már régóta szeretnének gyermeket a párjával, akkor célszerű egy különleges kristályokból készült ékszert beszereznie. A holdkő ásvány javítja a női termékenységet, de ehhez be kell tartani a használatra vonatkozó szabályokat. Ilyen például az, hogy más nem foghatja meg az ékszert.