plakátkeret
Plakátkeret

Mi az, amit elvárunk egy bizonyos terméktől? Ez főként attól függ, hogy miről van szó, de amire kiemelt figyelmet éri meg fordítani, az a minőség és gyakran a külső megjelenés. Egy plakátkeret esetében kifejezetten fontos tényező a stílusosság. Az alumíniumszélek gondoskodnak arról, hogy kellően merev legyen a tartása és ráirányítsa a figyelmet a benne elhelyezett képre.

Gyakran találkozhatunk múzeumokban, galériákban, de még vendéglátó helyiségekben is a falra felhelyezett poszterekkel. Remek ihletet adhatnak ezek ahhoz, hogy mi magunk is odahaza kedvet kapjunk kitenni néhány számunkra nagyon pozitív élményt megelevenítő pillanatfelvételt. Ehhez nincs másra szükségünk, csak a plakátkeret jelenlétére és a nyomtatott fotóra.

Ha a store11.hu webfelületen vásárolunk, akkor a csomagban megtaláljuk a plakátkeret rögzítéséhez szükséges tipliket és csavarokat. Ezt követően, már csak egy fúróra lesz szükség és néhány perc múlva gyönyörködhetünk az eredményben. Komplett galériává alakíthatjuk a lakásunkat, ha erre mutatkozik igény. A plakátkeret egyszerűen megvásárolható a cél érdekében.