A koktélok világa nagyon izgalmas területnek számít. Az interneten számtalan receptet találunk, amelyek alapján, akár otthon is elkészíthetjük a kedvenc változatunk.

A minőségi Monin szirup természetes alapanyagokból készült, ami ízesítés szempontjából kiemelkedően fontos a koktélok esetében. A csokoládé, fahéj, vanília, mogyoró ízű Monin sziruppal például kávét is ízesíthetünk. Többféle kiszerelés közül válogathatunk, így a 0,25 l változat is megtalálható a termékek között.

Ez akkor jöhet jól, ha nem vagyunk benne biztosak, hogy valóban érdemes-e például chai tea, esetleg a bazsalikomos fajtát nagyobb kiszerelésben megrendelni. Ízek és aromák tekintetében a választék rendkívül széles. Ezekkel a kitűnő alapanyagokkal bármilyen koktél, kávé vagy frissítő limonádé elkészíthető.

Ha már unalmasak a hagyományos italok, akkor érdemes bevetni a Monin szirupokat, amelyekkel jelentősen fel lehet dobni egy baráti összejövetelt. Kitűnő választás, ha a stílusos italozás a cél. A minőségi Monin szirupok mellé, érdemes minőségi alkoholokat választani!