Kismama melltartó

Az első gyereküket váró nők sokszor abba a tévhitbe ringatják magukat, hogy van elég bő ruha a gardróbjukban, amiben ki tudják hordani a csöppséget. Amikor azonban rádöbbennek, hogy mekkora változásoknak van kitéve a testük, akkor bizony gyorsan elmennek a legközelebbi boltba a kismama melltartó és egyéb hasonló jellegű ruhaneműket kínáló polcaihoz, hogy betárazzanak.

Érdekes, hogy pontosan a melltartót nem fogja használni egész szülésig. Esetleg akkor lehet hasznos, ha van egy plusz betéthez belső rész kialakítva, hogy a terhesség közbeni szivárgást felfogja. A szoptatási időszakhoz azonban elengedhetetlen egy kismama melltartó. Mindenki más típusra esküszik. Vannak, akinek az egyszerű, puha pamutból készült darabok is bőven megteszik, míg mások igénylik, hogy a szivacsos betét benne legyen ebbe is, mint a normál push-up-szerű melltartókban.

Bármelyiket is kedveli, fontos, hogy több rendet vegyen belőle, hiszen sűrűn kell majd mosnia ezeket ahhoz, hogy az alap higiéniai íratlan követelményeknek megfeleljen. A terhes nadrág vagy kismama harisnya viszont kikerülhetetlen darabja a várandósságnak. Ha téli időszakban lép a várandósság utolsó hónapjaiba, akkor feltétlenül szüksége lesz egy meleg harisnyára, ami kényelmesen illeszkedik a gömbölyödő pocakjára.

A normál harisnyanadrágok nem lesznek jók, hiszen érezni fogja majd, hogy bevágnak és túl szorosak. A túl szoros ruhadarabok, pedig nemcsak kényelmetlenek, de a magzat fejlődését is befolyásolhatják. Nemcsak a reklám kedvéért készülnek a kismama harisnya modellek, hanem azért, hogy mindenki megtalálhassa azt, amiben valóban jól érzi magát.

Mindamellett, nem korlátozzák a várandós kismamákat arra, hogy a terhességük alatt csak elasztikus nadrágot hordjanak, hanem a kismama harisnya lehetőséget ad arra is, hogy újra szoknyába bújhassanak. Még akkor is, ha az alakjuk nem a megszokott formáját hozza. Ugyancsak a kényelem és a praktikusság kedvéért kismamáknak kialakított szoknyát válasszon! Meglátja, hogy megéri ez a plusz kiadás, hiszen nem kell feszengenie a ruha miatt még az utolsó trimeszterben sem.