Az elektromos bojlerek egyre elterjedtebbnek számítanak hazánkban. Ugyanazokat a lépéseket szükséges betartani a kisbojler beszerelése közben, mint a nagyobb változatok esetében.

A régi gázzal működő változatok manapság már nem számítanak túl biztonságosnak. Fennáll a gázszivárgás és ebből kifolyólag a robbanásveszély lehetősége is. Sok esetben már egy kisbojler bekötése is megoldást jelenthet, ha egy megbízható megoldásra van szükség.

Nem kell többé a régi változattal vacakolni, ami már csak nagyon lassan melegíti fel a vizet és kevés ideig tartja melegen. A sérült borítással rendelkező modellek már megértek a cserére.

A korrózió miatt ezeket már javítani sem érdemes. A kisbojler viszont pénztárcabarát megoldás. Különösen a kisebb ingatlanokban, irodákban számít praktikusnak. Illetve az olyan háztartásokban, ahol legfeljebb egy személynek van szüksége meleg vízre. A villanybojler-csere.hu kínálatában megtalálhatóak a szabadkifolyású és a zárt kisbojlerek egyaránt. Ez utóbbiak több vízvételi hely ellátására is alkalmasak.