Sokan csak akkor veszik észre, hogy a lábuknak anatómiai problémájuk van, amikor az állapotuk zavaróvá válik. Ezek kialakulásához számos tényező járul hozzá, amelyeket időben figyelembe kell venni. A lúdtalpbetét biztosítja a kellemetlen állapot megelőzését, ha pedig már kialakult a rendellenesség, ez az egyik leghatékonyabb módszer a továbbfejlődés megakadályozására. A lúdbetétek enyhítik a lábak fájdalmát, nehéz érzését, fáradtságát, megakadályozzák a zsibbadását, javítják a vérkeringését és egyenletesen elosztják a test súlyát.

A nem megfelelő lábbeli kiválasztása, a túlzott terhelés és a lábbetegségek kellemetlenné és fájdalmassá teszik a járást az ilyen problémákkal küzdő embereknek. A mindennapos cipőviselés szintén fáradtságot okoz, a lábak pedig fájnak és megduzzadnak. Ezen problémák elkerülése érdekében lúdtalpbetétre van szükség a láb alátámasztására. Ezek a termékek kiváló minőségű szilikonból készülnek. A lúdtalpbetét ütéscsillapító és rugózó tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor puha és rugalmas is.

Hozza, amit ígér a Tamaris!

Tudtad-e, hogy a német eredetű márka a szintén jól ismert s.Oliver és Marco Tozzi termékeket gyártó vállalathoz tartozik? Ez már önmagában garantálja a minőséget. A Tamaris hosszú idő óta biztosítja a vásárlóknak a láb kényelmét. Hazánkban is régóta közkedvelt márka. Nem csoda tehát, ha a gyártó követi a divatirányzatokat és minden új kollekciója megfelel a kivitelezés minőségére vonatkozó magas követelményeknek. A Tamaris jelenleg is az egyik leggyorsabban fejlődő női márka.

Egyszerűség, design, trend. Ezek a tulajdonságok a márka mottói. A magassarkú cipők rajongója vagy? Inkább a klasszikus, lapos cipőket kedveled? Nem probléma! A márka széles választékot kínál mindkét lábbeli típusból, ahol a magasság és a sarok típusa mellett, a különböző anyagok, színek vagy minták közül is választhatsz. Egyik esetben sem kell aggódnod, hogy hibát követsz el a vásárlásnál. A gyártó mindenki kényelmét szem előtt tartja, ezért minden pár Tamaris cipő kényelmes talpbetétet rejt, így a lábad egy egész napos járkálás után sem fog elfáradni.