Zimány Linda, Dukai Regina és Serdült Orsi harci járművekre pattantak.

Tankra pattantak a Barbie babák. Serdült Orsi, Zimány Linda és Dukai Regina egy promóciós rendezvényen próbálhattak ki mindenféle harci járművet a kétéltűtől a helikopterig. Bár a világbékéért harcoló szépségkirálynő imidzsébe nem nagyon passzolnak a férfias játékok, Serdült Orsi nagyon jól érezte magát a csatamezőn.

Serdült Orsi – Inkább fiús vagyok, mint az a lányos, tipegjünk ide, menjünk oda. Igaz, Barbiztam, de a feje mindig leesett, nem tudom, hogy történt, meg nekem voltak ugyanúgy matchboxaim, G.I. Joe-kkal játszottam, úgyhogy ez a fiús vonal megvolt.

A helikoptert ugyan nem vezethette Serdült Orsi, a tank volánját azért átengedték neki a katonák. Bár a szépségkirálynőnek személygépkocsival még egy párhuzamos parkolás is gondot okoz, a tankot teljesen szakszerűen elkormányozta. Serdült Orsi még a párját is magával vitte a tanulókörre.
Amíg a Királynő barátjával az erdőben ralizott, Zimány Lindáék csak a telefonjaikkal voltak elfoglalva. Azért Dukai Regina néha felkapta a tekintetét, mikor egy-egy katona elsétált mellettük.

Dukai Regina – Nagyon szexi tud lenni egy ilyen uniformis! Magyarországon szerintem annyira nem jók ezek az egyenruhák, én inkább külföldön láttam olyat, aminek nagyon jó a fazonja.

Egy kis időre Zimány Linda is abbahagyta a netezést, barátnőjével ugyanis hosszas hezitálás után úgy döntöttek, bevállalnak egy rázós kört a kétéltűvel. Persze Zimány Linda a friss élményt nyomban kifecsegte a világhálón.

Zimány Linda – Pontosabban csiripeltem, inkább azt mondanám, hiszen sokan tudták, hogy jövök ide ma, és várták a fotókat. Szerintem érdekes dolgokat sikerült fotózni a helikopterből meg a tankokról, úgyhogy azokat osztottam meg a nagyközönséggel. És örültek is neki. Nagyon nagy élmény volt, én az utolsó buckánál elmondtam egy imát magamban, ránk esik, ránk fordul vagy mi lesz, meghalunk? De nem. Jó volt nagyon.

Bár a cicababák derekasan helyt álltak a kiképzés során, minden bizonnyal inkább maradnak rózsaszín mobiltelefonjaiknál. Na, meg persze a világbékénél

RTL Klub Reflektor