kész ház
Kész ház

Manapság az emberek minden téren a gyors megoldásokat keresik. Ügyintézésben, vásárlásban, sőt, még az otthonuk felépítésében is. A kereslet pedig általában kínálatot is generál, így nem meglepő, hogy az utóbbi igényre megszületett az úgynevezett kész ház vagy másképpen könnyűszerkezetes ház.

Ezt előre gyártott panelekből építik fel, amelyeken már ki van alakítva a nyílászárók pontos helye is, így csak a kimondottan erre a célra előállított eszközökkel össze kell ezeket szerelni, betenni az ablakokat és ajtókat és lényegében már lehet is beköltözni.

Persze még vannak bizonyos munkálatok, mint például a villany és a víz bevezetése, a fűtésszerelés, illetve a lakberendezés, de a kulcsrakész ház szolgáltatás igénylése esetében ezeket is elvégzik a szakik. Ezen kívül, a kész ház kérhető szerkezetkész és félkész állapotban is, attól függően, hogy kinek milyen igényei, elképzelései vannak.

Az árakat illetően azt lehet mondani, hogy a kulcsrakész változat a leginkább kifizetődő, mert négyzetméterenként számolják a kész ház építés díját és ez esetben ténylegesen egy olyan ingatlant adnak át, amiben már élni lehet.