szakácsruha
Szakácsruha

Az éttermi és élelmiszeriparban dolgozóknak kötelező a munkájuknak megfelelő öltözék. Ez nemcsak kényelmi, hanem higiéniai szempontból is elengedhetetlen. A szakácsruha tehát elvárás mindazok irányába, akik éttermek, kifőzdék vagy egyéb hasonló egységek konyháin dolgoznak. A manapság kapható termékek roppant praktikusak, hiszen kényelmesek, az anyaguk jól szellőző, magas pamuttartalommal.

Könnyen tisztíthatóak, száríthatóak, jó részük pedig gyűrődésmentes. A netpolc.hu webáruház kínálatában számos szakácsruha helyet foglal. A fehérben és feketében elérhető kabátok mellett, köpenyek, kötények, nadrágok, pólók és sapkák is jelen vannak. A kivitelezésük roppant praktikus és kényelmes, ugyanakkor az is elmondható róluk, hogy igen divatosak.

A rövid és hosszú újjú szakácskabátok kifejezetten elegáns megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek, így a szakácsruha nemcsak egy kellemes, hanem kifejezetten dizájnos öltözék. A magas minőségű termékek bármikor megrendelhetőek a webáruházból rendkívül előnyös áron.