Az alkotás szabadságát nem érdemes korlátozni, főleg akkor, ha csak ilyen módon van rá lehetőségünk, hogy kellően kiteljesítsük az elképzeléseinket. Amikor ruhatervezésről van szó, akkor a képzeletünkben szinte bármilyen szín és minta megszülethet, de a valóság már kicsit korlátozhatja a fantáziánkat. Szerencsére a modern technika megtalálta erre a megoldást, textil nyomtatás formájában. Nincs tehát más dolgunk, mint megálmodni, amit akarunk, majd pedig azt rajz, vektorgrafika vagy valamilyen jó felbontású kép formájában eljuttatni a szakatex.com weboldal munkatársaihoz.

Itt pedig megszületik a szublimációs textil nyomtatás során az az elasztikus poliészter méteráru, amivel öröm dolgozni. Csak a képzelet szab határt a színek és minták változatának, így bátran megcsillogtathatjuk a tehetségünket a tervezőasztalnál. Az egyedi megoldásnak hála, olyan szövet születik meg, ami nem fog gyorsan kifakulni, hiszen a textil nyomtatás révén, közvetlenül a szálakba ivódik be a festék, így az csak az anyaggal együtt tud kopni. Korlátot egyedül az anyag szélessége jelent, ami redukálva van 140-160 centire tekercsenként.

Igény szerint választható ki a póló anyag

A téli időszak nagyon jó lehetőséget teremt arra, hogy felkészülhessünk az újabb nyári szezonra. Megéri ezt minél jobban kihasználni, mert amikor kreatív munkával telik az idő, akkor gyorsan elrepülnek a hónapok. A póló anyag kiválasztása során érdemes odafigyelni az összetevőkre. A pamut igen kedvelt, hiszen jól szellőzik, de közben kellemesen rásimul a test felületére és még a nedvesség egy jó részét is felszívja. A póló anyag többféle mintával, elasztikus formában rendelkezésre áll.

Kapható továbbá a természetes komponens és poliészter keveréke, ami tovább fokozza az ellenállóságot és az alkotás szabadságát is kitágítja. Gyakran kedvelt a Jacguard-mintás matt, fehér póló anyag, ami egyértelműen egyediséget sugároz. Ha tehát kiváló sportruházatot vagy szabadidős tevékenyégre használt termékeket akarunk a vásárlók elé tárni, akkor nem kérdés, hogy mivel éri meg dolgoznunk, hogy elérjük a kitűzött célunkat.