A kék öltöny a férfiúi elegancia klasszikusa és ebben valószínűleg minden úriember egyetért velünk. Ezzel az univerzális modellel számos szituációhoz, munkához, esküvőhöz vagy egyéb hivatalos eseményhez kellőképpen felöltözhetünk. Egy jól kiválasztott kék öltöny szett több helyzetben is megállja a helyét. Sok férfinak azonban nehézséget okoz más stíluselemek kiválasztása. Nekik most elmondjuk, milyen inget érdemes választani egy kék öltönyhöz és milyen színek, stílusok egészítik ki legjobban ezt az elegáns párosítást. Egy kék öltönyhöz sok különböző színű ing alkalmas.

Az időtlen elegancia meghatározó tényezője a kék és a fehér kombinációja. Éppen ezért a fehér ingnek minden férfi ruhatárában szerepelnie kell, de ez nem jelenti azt, hogy kizárólag a fehérre kellene korlátozódnod. Sok más árnyalat is tökéletesen passzol ehhez az öltözethez. A kék öltöny és a szürke ing kombinációja szintén remekül néz ki. Bátran használhatod a szürke különböző árnyalatait, a hamutól kezdve, a grafiton át egészen az acélig.

A szóban forgó klasszikus férfiöltöny egyaránt jól mutat világos és sötét ingekkel, tompa és gazdag színekkel kombinálva, egyszínű és mintás társaságban. Egészen a közelmúltig kudarcnak számított a fekete és a kék kombinációja, mostanra azonban egyre gyakrabban láthatunk ilyen összeállítást híres divatházak kifutóin és a világsztárokon. Nem kétséges tehát, hogy a kék öltöny és a fekete ing párosa stílusosnak és látványosnak tűnik. Ha nem vagy biztos ebben a duóban, tedd a voksod az egyszínűre!

A kék ing és öltöny minden időben igazi sláger! Kék öltönyt sok alkalomra viselhetsz, különböző színű ingekkel kombinálva, így folyton új stílushatást érhetsz el. Ne feledd azonban, hogy a ruhadarabokat az esemény jellegének megfelelően kell kiválasztanod! Nem kevésbé fontos a megfelelő kiegészítők megtalálása sem. Szeretnéd tudni, hogy milyen színű nyakkendő és cipő illik a kék öltönyhöz? Természetesen az elitedivat.hu weboldalt böngészve erre a kérdésre is megtalálhatod a megfelelő választ.