Fan coil
Fan coil

A mennyezeti légkondicionálók jellemzően az irodák megfelelő klímájáról gondoskodnak. A Galletti IWC modellje is ilyen kazettás fan coil, ami inverteres motorral, álmennyezetbe süllyeszthető kivitellel, kondenzvíz szivattyúval és infra távszabályzóval van felszerelve.

Az első osztályú alkatrészek és anyagok hosszú élettartamot, halk és komfortos üzemet garantálnak. A készülék horganyzott acélból készült, ami kívül-belül hő és hangszigetelő anyaggal van bevonva.

Alacsony zajszinttel dolgozó lapátok vannak a fan coil hőcserélői mögött, amihez hozzáadódik még a fokozatmentes motorvezérlés jótékony hatása is. Kisteljesítményű, állandó mágneses motor csekély áramfogyasztással mozgatja, mindig a szükséges légmennyiséget.

Ennek köszönhetően, minimális lehet a helyiség hőmérsékletingadozása, csökken az esélye, hogy a munkatársakat zavaró légáramlás alakuljon ki. A fan coil belsejében található víz, levegő és páratartalom mérőszonda segítségével állítható be, az igény szerinti klíma. Az emberek hőérzetét ugyanis a száraz hőmérséklet és a relatív páratartalom is befolyásolja.