Interaktív játékok
Interaktív játékok

Amikor gyermekünk születik az első feladatunk, hogy minden igényét maradéktalanul kielégítsük. Manapság pedig már több százezer játék közül válogathatunk a számunka. Rendkívül népszerűek az interaktív játékok, ezek ugyanis olyan szórakoztató köntösbe bújtatott játékok, amelyek közben oktató jelleggel is bírnak, így fejlesztik a kicsik alapvető készségeit és kreativitását.

Mindezt teszik úgy, hogy egyfajta kapcsolatot teremtenek a gyermekekkel. A jatek-webaruhaz.hu kínálatában is több interaktív játék közül van lehetőség válogatni. Az egyik legnépszerűbb a DigiBirds, ami egy játékos-énekes madárka és számos érdekes funkcióval rendelkezik. Működési elve nagyon egyszerű. A gyermekeknek csak rá kell fújni és a madárka máris természetes madárhangokat hallat.

Az interaktív játékok kiválasztásánál, tematikusan is van lehetőség szűrni a webáruházban, így akár a kicsiktől kezdve egészen a nagyobbakig, mindenki számára találhatunk megfelelő játékot. Ha szeretnénk, hogy gyermekeink kreativitása fejlődjön, érdemes lehet az interaktív játékok között válogatni.