Utazni készül a közeljövőben, és most szeretne egy megfelelő utasbiztosítást kötni? Ugyanakkor nem tudja, hogy melyik volna minden szempontból megfelelő választás? Ha egy helyen szeretné összehasonlítani több utasbiztosítást egyszerre, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a Biztoshely biztosítási portálján. Ezen a portálon megtalálható egy utasbiztosítás-kalkulátor, amelynek alkalmazásával sok ajánlat közül válogathat, így eldöntheti, hogy melyik lesz ideális.

Sok kellemetlenségtől megóvhatja Önt és családját egy jó utasbiztosítás, mert bármilyen probléma esetén a kezében van az éjjel-nappal hívható telefonszám, ahol minden szükséges segítséget megkap, a tolmácstól kezdve, egészen a beteg kórházba szállításáig. Persze ne gondoljunk mindjárt a legrosszabbra, de egy utasbiztosítás a kisebb gondok esetén is megadja a támogatást, ha például elvész vagy eltulajdonítják a bőröndöt, vagy bármi egyéb kellemetlenség történik. A biztoshely.hu egy olyan weboldal, ahol bárki gondoskodhat a nyaralása biztonságáról.

A külföldre szóló utasbiztosítás magába foglalja az asszisztenciaszolgáltatást, vagyis a már említett, a nap 24 órájában hívható telefonszámot, betegség-, baleset- és életbiztosítást, ami az e témában felmerülő esetek alkalmával téríti meg a költségeket, a szerződésben foglaltaknak megfelelően. A termékek továbbá poggyászbiztosítást is tartalmaznak, amely akkor térít, ha sérülés, elvesztés vagy eltulajdonítás történik.

Egyébként mindegyik utasbiztosítás szerződés tartalmazza ezt az opciót, csak a teljes csomag és a tárgyankénti limit szokott némileg különbözni. Több biztosító rengetegféle termékét van lehetőség összehasonlítani az oldalon található utasbiztosítás kalkulátor használatával. Az árajánlatokat ár szerinti növekvő sorrendbe is teszi, a kitöltött adatok alapján, így megkönnyítve a nem egyszerű választást. Az árak alatt a termék szolgáltatásai is megtekinthetők, ami segít, hogy az igényeinek megfelelő utasbiztosítás szerződést kösse meg. Válasszon jól és utazzon biztonságban!