fehér ajtó
Fehér ajtó

Napjainkban, a kereskedelemben annyi féle beltéri ajtótípus található, hogy nagyon nehézzé válik a választás. A megannyi fóliás, mintás, színes termék miatt, akad olyan vásárló, aki döntésképtelenné válik. Számukra tökéletes a festett fehér ajtó, ami bármilyen beltéri kialakításhoz, falszínhez passzol.

Az igényeseknek is remek választás, ugyanis ezek nagyon modern technikák eszközlésével kapják meg a festékréteget. Például a robottechnológiával megvalósított festés az egyik legnépszerűbb módszer erre, amit UV-fényes szárítással, néhány perc alatt fixálnak. Az így nyert fehér ajtó könnyen tisztán tartható és több év után sem fog megsárgulni.

Figyelembe kell venni azt, hogy a különféle eljárásokkal festett és lelakkozott típusok elég drágák lehetnek. Aki ennél jóval olcsóbb változatot szeretne, válasszon lefóliázott modellt. A fóliás fehér ajtó szintén sok évig tartós marad, ami ráadásul vegyszer- és karcálló. Sőt, a párásodástól sem kell tartani, hiszen a fólia alá nem jut be a nedvesség.