Husqvarna fűnyíró

A fűnyírást még azok sem kedvelik, akik maximálisan odavannak a saját kertjükért és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az a lehető legtovább csodálatosan nézzen ki.

Az ennyire elkötelezettek a Husqvarna fűnyíró eszközben nem fognak csalódni, mert ezzel pontos, gyors és kielégítő munkát lehet végezni. A gyártó méltán lehet büszke erre a termékre. Minden egyes ilyen márkájú fűnyíró közvetlenül a présvonalról származó, egy darabból készült vágóasztallal rendelkezik. Hogy a hozzá nem értők, kezdő kertészek is megértsék, ez azt jelenti, hogy ezen nincsenek hegesztett részek. Mindez pedig arra utal, hogy a Husqvarna fűnyíró gép igen tartós a torziós feszültségekkel szemben, így működés közben is stabilan üzemeltethető.

Ezáltal a masina ellenálló és kitartó teljesítményt biztosít szinte minden helyzetben. A Husqvarna fűnyíró a precizitásban is remekel. Ezt köszönni lehet az úgynevezett AFTech technológiának, hiszen ezzel a vágóasztal, a kés és a garat egyedi kialakítása optimális levegőáramlást tesz lehetővé. Ezért minden vágási módban garantált a jó eredmény.