A kapu és a válaszfal az ingatlan névjegye. Talán csak a téglából készült változatok nem igényelnek további karbantartást, ezzel szemben a fém- és faelemeket évente újra kell festeni. Milyen bevonat illik a fából, fémből, téglából vagy betonból készült kapukhoz?

Minden anyagnak megvannak a sajátosságai. A Dunaplaszt kerítésfesték feladata megvédeni az építményt a külső tényezők negatív hatásától, legyen az csapadék, magas és alacsony hőmérséklet vagy páratartalom. Egy réteg minőségi Dunaplaszt kerítésfesték megvédi a beton- vagy fakerítést a penészedéstől és rothadástól. A felületen kialakuló színes réteg a nedvességtől és a korróziótól is véd. Ezen kívül, a megfelelően kiválasztott szín segít beilleszteni a kerítést a meglévő környezetbe.

Egyes bevonatok a szerkezet tartósságát is növelik, meghosszabbítva annak élettartamát. A vitalkolor.hu webáruházban bármilyen anyagból készült kerítéshez rendelhet festéket. A Dunaplaszt kerítésfestékek széles választéka áll a rendelkezésre, hogy minden igényt kielégítsünk.