Minőségi horgászágy

A kényelem az életünk minden területén fontossá vált. A nap minden szakaszában szeretünk kényelmesen tölteni az időnket és nincs ez másképpen horgászat közben sem.

A horgászágy, mint kényelmi eszköz, lehetőséget biztosít, hogy akár hosszú órákig ne kelljen ülni és várni, amíg kapás van, hanem még némi alvás is belefér az időbe. Kapás esetén úgyis riaszt az erre szánt eszköz és akkor gyorsan felugorhatunk akasztani. A horgászágy kifejezetten erre a célra lett tervezve, ezért minden szempontot figyelembe vettek a fejlesztők. A kényelmes huzat levehető, mosható, cserélhető. A stabilitás érdekében 8 láb gondoskodik a horgász súlyának megtartásáról és minden lábon sártalpak kaptak helyet, hogy meggátolják a puha talajba történő besüllyedést.

Ezen kívül, a horgászágy összehajtható, a még könnyebb szállítás érdekében. Mivel kis helyet foglal, bárhová magunkkal vihetjük. Többféle típusból választhat a scpecialcarp.hu webáruház polcairól. Az egyszerűtől a teljes extrákkal ellátott típusig, itt mindent megtalál!