janklovics.com

Tulajdonképpen általános elvárás, hogy lehetőségeink és képességeink szerint segítséget nyújtsunk sérült vagy olyan személyeknek, akiknek közvetlen veszélyben van a testi épségük vagy az életük.

Ez a kötelezettség mindenkire egyformán érvényes, viszont ha ezt elmulasztotta és most mulasztásos bűncselekménnyel vádolják Önt, akkor lépjen be a janklovics.com honlapra, ahol a legjobb védőügyvédet ismerheti meg, aki magas szaktudással rendelkezik és kiválóan fogja védeni!

Nemcsak a közlekedésben történhet ilyen eset, hanem azt az embert is bíróság elé állíthatják, aki például egy szórakozóhely előtti verekedés áldozatának nem nyújt segítséget. A bíróság csak abban az esetben nem állapítja meg a segítségnyújtás elmulasztásának a bűntett elkövetését, ha a sérült mások közreműködése nélkül is el tudja látni a sérülést.

A janklovics.com weboldalon több példát is talál az ilyen esetekről. Látogassa meg a weboldalt, hogyha Önnek is hasonló problémája adódott és erős védelemre lenne szüksége a bíróság előtt!