Bővítő modul
Bővítő modul

Mint minden eszköz, a mai kor technológiai vívmányai is használhatóak passzív időtöltésre, de igen hasznos funkcióik is vannak. Az okostelefonon keresztül is működtethető az internetes termosztát, amely kényelmi szolgáltatás, de jelentős megtakarítások is elérhetőek vele a fűtés területén.

Ugyanis a megfelelő rendszer telepítése esetén az internetes termosztát segítségével távirányítható fűtési rendszerünk lehet.

Sokan gondolhatnák, hogy ez egy felesleges kényelmi szolgáltatás, de aki egy kicsit mélyebbre is gondol, az hamar rájön, hogy takarékossági szempontból megfontolandó a rendszer beszerelése. Mert nem egy háztartás van, ahol a nap legnagyobb részében nincs senki otthon. Viszont ha megy a fűtés, az a mai árak mellett elég komoly havi számlát hoz össze a hónap végére.

De ha egy alaphőmérsékletre van állítva, akkor ha csak a munkaidő után erősítik fel, mire meleg lesz, a család aludni tér. Tehát amellett, hogy az internetes termosztát költséghatékony, a kellemes lakáshőmérséklet elérésében is fontos szerepe van.