Smink fotózáshoz
Smink fotózáshoz

Az ember szereti, ha emlékei vannak az életének valamelyik időszakáról. Bizonyos értelemben ezt a célt szolgálja a modellfotózás is. Természetesen, még reklámként is szolgálhat egy ruhadarab, cipő, táska, autó vagy bármi. Fontos, hogy a készülő smink fotózáshoz tökéletes legyen. A teljesség érdekében, minden apró részlet ismerete fontos.

Ez általában magába foglalja a viselendő ruhát, cipőt és a reklámozni kívánt tárgyat is. Sokan vélhetik úgy, hogy a jó sminknek tükröznie kell a modell jellemét. Ennek akkor van nagyobb jelentősége, ha ismerjük azt a személyt, ellenkező esetben az idegen szempár úgysem tudja, mit rejt a belső. A jó smink fotózáshoz általában a helyszínen készül el.

Ez nem nehéz abban az esetben, ha egy stúdióról van szó, de az is megesik, hogy a szabadban kell érvényesülni. Ilyenkor is jól jön a hely ismerete, hiszen a kék ég vagy a háttérben lévő fák, tó, sziklák mind összhangban kell legyenek az arccal. Ne feledjük, hogy szükséges a jól megtervezett smink fotózáshoz, a kellő hatás elérése érdekében!