Hair transplant

Nagy szomorúságot jelent a nőknek, ha elkezd ritkulni a hajkoronájuk. Kiábrándító látni, amint egyre több hajszál esik áldozatául a fésülködésnek és a hajmosásnak. A hair transplant segítsége elengedhetetlen ebben a helyzetben.

 

Az orvosok szerint érdemes utánajárni annak is, hogy milyen betegség okozza a hajhullást. Miután fény derül a probléma mibenlétére, elkezdődhet az új frizura megtervezése. Már Magyarországon is igényelhető hair transplant a klinikán. Szükség van egy előzetes konzultációra annak érdekében, hogy az orvosok tervet tudjanak készíteni.

Senkinek nem kell sorban állásra számítania, hiszen a megérkezést követően, szinte azonnal megtörténik az állapotfelmérés a szakemberek segítségével. Ekkor már lehetőség nyílik a hair transplant időpontjának megbeszélésére. A pácienseknek arra kell készülniük, hogy a kezelés általában egy egész napot vesz igénybe.

 

Ezt követően senkinek nem kell bennmaradnia a klinikán, hanem az otthonában lábadozhat. A gyógyulás általában magától megtörténik, nincs szükség hozzá orvosi felügyeletre.