Rágószerveink elvesztésének különböző okai lehetnek, de ha még az állcsont is sorvadt, valamint egyéb betegségeink vannak, akkor a fogimplantátum lesz az igazi megoldás. Igényelt szolgáltatás az implantátum Budapest területén, de nem mindegy, hogy a páciens mennyi szenvedés és idő után ér el egy normális fogsort. Ön gondolt már arra, hogy esetleg a beültetett implantátumra 3 napon belül korona kerülhet?

Pedig ez a lehetőség adott, hiszen a Dental Centerben nagyon modern svájci implantációs rendszert alkalmaznak a fogász szakorvosok, amivel a lehető leggyorsabban elkészíthető az implantátum Budapest városában. Az azonnal terhelhető IHDE metódus amellett, hogy gyors eredményt hoz, biztonságos, sorvadt állcsontok, cukorbetegek és dohányosok esetében egyaránt alkalmazható.

Feltárás nélküli behelyezést tesz lehetővé, aminek köszönhetően a pácienseknek lényegesen kevesebb fájdalmat kell elviselniük, mint amikor az implantátum Budapest fogászatain hagyományos módon zajlott. Használja ki Ön is ezt a lehetőséget!