Boríték rendelés

Sokan nem szívesen küldenek postán küldeményt, mert attól félnek, hogy a tárgy majd megkarcolva, sérülten érkezik a címzetthez. Ezért lehet tanácsos a légpárnás boríték rendelés lebonyolítása, aminek köszönhetően az ember egy olyan tárolóeszközt kap kézhez, amelyik szinte mindentől maximálisan véd.

 

Ez, a kis méretének és súlyának hála, roppant praktikus. Sőt, a beszerzése és feladása is nagyon költséghatékony lehet, ezért a postán szinte fillérekért lehet feladni. A költségeken még úgy is csökkenteni lehet, ha valaki nagy tételben vásárol.

Aki tudja, hogy sokszor fog postázni, ne csak egy darabot vegyen, hanem legalább százat. Mivel egyes shopokban a boríték rendelés olcsón megoldható, alig ezer forintért megvehető több tucat. És milyen eszközök küldésére javasolják a légpárnás tasakokat?

 

Nos, ebben nyugodtan el lehet juttatni a címzetthez a különféle lapos, kisebb tárgyakat, akárcsak a CD-DVD-k, ékszerek, magazinok, könyvek és persze, irodaszerek. A boríték rendelés a magyar weboldalakon, online shopoknál is megoldható.