Hajbeültetés Magyarországon
Hajbeültetés Magyarországon

Létezik egy olyan genetikai elváltozás, ami cseppet sem fájdalmas, viszont sokaknak megkeserítheti az életét, de azok tábora is elég nagy, akik egyszerűen csak beletörődnek a kialakult helyzetbe.

A kopaszodásról van szó. Manapság már nem ámítás a fájdalommentes hajbeültetés. Köszönve a modern technológiai felszereltségnek, a Greffe de cheveux en Hongrie a fővárosban is hozzáférhető. Ez a cég már több mint 10 éve sikeresen folytatja a beavatkozásokat.

Nincs többé hajhullás, el lehet felejteni a foltokban látszódó fejbőr előnytelen kinézetét. A Greffe de cheveux en Hongrie klinika egy világszinten is korszerű hajbeültetési eljárást alkalmaznak az úgynevezett FUE módszer révén.

A páciensek fejbőrén nem alakul ki hegesedés és a műtétet végző szakorvosok érzéstelenítőt is használnak, ezért a fájdalommentesség teljes lesz, egyetlen tűszúrásra sem lesz figyelmes a kliens. Érdemes tudni, hogy a nyugati árakhoz képest, a Greffe de cheveux en Hongrie magyarországi árai jóval kedvezőbbek, mivel idomulnak a hazai bérszintekhez.