fűkaszálás
Fűkaszálás

Törvényrendelet van arra vonatkozóan, hogy a parlagfüvet minden telek- vagy kerttulajdonos köteles kiirtani, mert sokaknál allergiát okoz ez a gyomnövény. Van egy cég, amelyiknek a munkatársai a fűkaszálás mellett, a parlagfű irtást is szakszerűen elvégzik. Országszerte vállalják a zöldterületek gondozását, telkek, kertek, kihasználatlan és ipari területek, futballpályák, utak, árkok karbantartását, bozótmentesítését. Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt szólnak a szolgáltatásaik.

A fukaszalas.hu weboldalon lehet ezzel a megbízható vállalkozással felvenni a kapcsolatot, amelyik sokéves tapasztalattal rendelkezik, nemcsak a zöldterületek gondozásában, hanem fakivágásban és gallyazásban is.

Általuk a fűkaszálás a legkorszerűbb Stihl munkagépekkel történik. A megrendelőiknek lehetőségük van ingyenes felmérést kérni, ami alapján kiválasztják a leghatékonyabb munkamódszert. Kérjen tőlük árajánlatot, amit a terület nagyságától, a munka típusától és a várhatóan befektetett energiától függően állítanak majd ki!