Egy mentolos cigaretta elszívása sokaknak nyújt kellemes, de annál egészségtelenebb felüdülést. A heets mentolos változatban ugyanazt az élményt adja, azonban nincs benne dohány, nem tartalmaz kátrányt, nincs szükség hozzá öngyújtóra, hiszen nem kell meggyújtani, sőt, nem is szabad. A mentol kellemes ízét a rengeteg káros anyag, a ruhába, hajba és tulajdonképpen mindenbe befurakodó füstszag nélkül is élvezhetjük.

A hevitorudaruhaz.hu online boltban többféle ízben megtalálható a heets mentolos tartalommal. Ilyenek például a finom vaníliás vajaskeksz, karamell, eper, szőlő, ananász és banán ízű változatok. A rendkívül ízletes aromák kellemes, friss ízt hagynak a szájban még akkor is, ha a nikotinos típusokat választjuk.

A heets mentolos ízben visszaadja a mentolos cigi által nyújtott kellemes érzést jóval kevesebb egészségügyi kockázattal, füstmentesen. Rendeljen Ön is a webshop kínálatából, ahol a hevítőrudak mellett készülékek, tokok és aroma golyók is kaphatóak rendkívül széles választékban. Ne feledje, a füstmentes élet közelebb van mint gondolná!