teafaolaj szappan
Teafaolaj szappan

Zsíros, pattanásokkal teli és aknés az arcbőre? Nem tudja, hogyan segíthetne rajta mindenféle kémiailag előállított anyagot tartalmazó kozmetikum nélkül? Remek választás lehet problémájára a természetes anyagokból, házilag készülő teafaolaj szappan, ami nemcsak az arcbőrön, hanem az egész testen alkalmazható.

A teafaolaj nagyon sokoldalú és számos területen használják napi rendszerességgel. Gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása jóvoltából igen közkedvelté vált napjainkban, hiszen megküzd a kórokozókkal is.

Jó fertőtlenítő hatásának köszönhetően, nemcsak a szépségiparban, hanem a lakások sterilizálásában is igénybe veszik a segítségét. A teafaolaj szappan nagymértékben hozzájárul a sebek gyógyulási idejének lerövidítésében, enyhít a bőrbetegségek mértékén és csökkenti a fertőzések kialakulását.

Rendszeres használata során eltünteti a meglévő pattanásokat és megakadályozza az újabbak megjelenését, mindezt az arcbőr kiszárítása nélkül. A teafaolaj szappan házilag gyártott termék, ami még a tetvesedéssel is felveszi a harcot.