MTB kerékpár
MTB kerékpár

Tisztelt Urak! Ha Önök is szívesen tekernek, most bemutatunk egy olyan eszközt, amivel valóban élmény lesz bringázni, nem csak a bevásárló központig és haza, hanem terepen is. Az MTB kerékpárok legújabb típusa, a 29-es modell nemrégiben jelent meg. Korszerű kerékpár, kifejezetten magas férfiak számára megalkotva. Többé nem kell kétségbeesetten nézni a kiszemelt bringát, amit akár pedál nélkül, lábbal is könnyűszerrel hajtani tudnak. Ez a bicikli akár 200 cm-es férfiak kedvence is lehet.

A bringa kerekének az átmérője 29 coll, azaz megközelítőleg 74 cm, így ebből adódóan a váza is magasabban van. Mivel ilyen nagy kerekekkel van ellátva, így nem jelent semmi akadályt. A MTB kerékpárok közül ez az a bringa, amely minden akadályt képes megugrani. Ha Ön szerelmese a terepen való bringázásnak, van egy nagyon jó ajánlatunk. A Dema Auron 7.0 29-es MTB kerékpár kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Nem kell attól tartania, hogy amint a semmi közepén teker teljesen egyedül, biciklije hirtelen bedobja a törölközőt.

Ön pedig tehetetlenül áll előtte, hiszen sem segítsége, sem térerő nincs, hogy bárkit is segítségül hívjon. Ilyen nem történhet meg. A legnagyobb, szinte elképzelhetetlennek tűnő nehézségeket is simán veszi. Valódi élmény vele a tekerés. Az MTB kerékpár 20 sebességes X7 Sram váltórendszere is bizonyítja, hogy mennyire alkalmas terepezésre. Ha barátaival indul el túrázni, biztos lehet benne, hogy nem Ön lesz a sereghajtó. Inkább egy olyan tempót fog diktálni, amelyet bárki nem képes tartani. Főleg ha kerékpárja nem a megfelelő egy kemény terepre.

Ezzel a biciklivel minden kihívást sikeresen teljesíthet. Bizton állítjuk, hogy aki már megvásárolta ezt a bringát, csak kellemes és pozitív tapasztalatai vannak. A Dema Auron 7.0 29-es MTB kerékpár felejthetetlen emlékek tucatjait képes Önnek ajándékozni, ha úgy dönt, tulajdonosává válik egy ilyen járgánynak. Most nem kell egyebet tennie, csak belépjen webáruházunkba, és a kosarába dobja azt a biciklit, amelynek színe igazán meggyőzte Önt. Mi gondoskodunk a továbbiakról.