Láthatósági mellény

Bármennyire furcsának is tűnhet, minden jármű kötelező tartozékának számít egy olyan ruhadarab, amelyik a testi épséget hivatott megőrizni. A láthatósági mellény segítségével könnyedén kitűnhet a tömegből, főleg az esti órákban. Sajnos nagyon sok baleset történik az utakon, amelyek elsősorban abból adódnak, hogy az emberek nem használnak közlekedéssel kapcsolatos kiegészítőket.

A különleges mellény fekete betétes változatban is megvásárolható a kamino.hu internetes üzletből. Nagyon lényeges, hogy olyan méretet válasszon, amit össze tud elől kapcsolni. Ne felejtse el, ha az út mellett kell szerelnie, akkor kötelező a láthatósági mellény, hiszen a többi autósnak is lényeges, hogy lássák, milyen munkálat folyik a sötétben.

Ha lakott területen kívül közlekedik motorral, elektromos biciklivel vagy hagyományos kerékpárral, akkor is kötelező a láthatósági mellény. Nélküle ugyanis könnyedén balesetet szenvedhet. Egyáltalán nem okos úgy elindulni az autóval sem, hogy nincs a csomagtartóban minden utasnak egy-egy fényvisszaverő csíkkal ellátott láthatósági mellény.

Ugyanis, ha valamilyen oknál fogva meg kell állni a sötétben az út mellett, akkor kötelezően viselni kell. Ezzel ugyanis el lehet kerülni a büntetéseket és a komolyabb baleseteket. A láthatósági mellény 100 % poliészter, ami egyszerűen tisztítható. Hogyha valamilyen oknál fogva bekoszolódik a termék, akkor egyszerűen le tudja mosni anélkül, hogy a fényvisszaverő csík kifakulna. Ezen kívül elmondható róla, hogy kabátra és vastagabb ruházatra is felvehető.