Napjainkban különösen fontos a hajápolás a tökéletes és egészséges hajkorona érdekében. Ebben lehet segítségünkre a fejmasszírozó kefe, amelynek a használata üdítő, egészséges hatást fejt ki a fejbőrön.

Manapság rengeteg különféle behatásnak vannak kitéve a hajszálak. Ezeknek az egészsége pedig a hajas fejbőrnél kezdődik. Ennek ellenére a legtöbben mégis a hajvégek és hajszálak állapotára koncentrálnak. Azonban a problémát a gyökerénél fogva kell kezelni, illetve megelőzni.

De miként fejti ki hatását a fejmasszírozó? Talán az a legjobb benne, hogy az alkalmazása nem jár együtt semmilyen mellékhatással, hiszen nem valami mesterségesen előállított, vegyszerekből álló kozmetikai terméket kell a hajunkra kennünk.  Stimulálja a hajhagymákat a fejbőr masszírozásával, mivel serkenti a fejbőr vérkeringését.

Emellett kellemesen ellazít és stresszmentesít. Sokkal hatékonyabbá válik a hajmosás a Full Hair fejmasszírozónak köszönhetően, mivel eltávolítja az elhalt hámsejteket és a formázótermékek nyomait. Ennek ellenére nem csak hajmosás közben használható.