Az otthonunk fényhatásait meghatározó világítótestek nemcsak konkrét gyakorlati szerepüknél fogva, hanem esztétikai szempontból is fontos tartozékai lehetnek a mindennapi életterünknek. Aki a természetes anyagokat részesíti előnyben és erdei kirándulásokon tud a leginkább kikapcsolódni, feltöltődni, annak egy kiváló minőségű fa mennyezeti lámpa az ideális választás.

A lakberendezési cikkeket forgalmazó Smol internetes áruház gazdag felhozatalából természetesen ez a termék sem hiányzik. Az itt kapható Tulare márkájú fa mennyezeti lámpa önmagában is egyedi hatást kelt az otthonában, felkapcsolt állapotban pedig még inkább!A vékony, hosszúkás, kerekített végű fadarabokkal díszített lámpaernyőn átszűrődő fény különleges mintákat fest a szobába, meghitten sejtelmessé varázsolva a benti világot.

A webáruház internetes oldalon, a smol.hu honlapon közzétett tájékoztató szerint ennek a fa mennyezeti lámpának 40W a maximális teljesítménye, a kábel hosszúsága pedig állítható, a kívánt fényerősség függvényében. A lámpából már csak egy példány maradt, ezért, ha szeretné megrendelni, akkor ne habozzon!