fa építőkocka
Fa építőkocka

A gyermekekről mindenki tudja, hogy többek között rajonganak a szivárványért és imádnak építeni. Ezt bizonyos játékkészítők sem hagyták figyelmen kívül, hiszen már kapható olyasmi is, mint a szivárvány fa építőkocka. Az építőkockák örökzöld játékok.

A gyermekek már pici korban próbálnak dolgokat egymásra helyezni, kezdetleges formákat építve. Nagyobb korban persze már jöhet a vár meg a ház, garázs, torony. A fa építőkocka típusai általában ugyanazokat az alakzatokat tartalmazzák, azonban a Goki játék gyártónak támadt egy zseniális ötlete, így az építőkocka készlete tartalmaz olyan különleges félkör elemeket, amelyekből megalkotható a gyerekszobában maga a szivárvány is.

Igazán különleges játék, amivel a fiúk és lányok is nagyon jól elszórakoznak. A vesszoparipa.hu webshopban ezen kívül még rengetegféle fa építőkocka készlet kapható. A kínálatban vannak egyszerűbb típusok, de sok rendkívül egyedi fajta is megtalálható. Adjunk teret a lurkók kreativitásának igazi, természetes és készségfejlesztő játékokkal!